Despre noi

AGENTUR SRM este o firma ce ofera servicii de plasare a fortei de munca in strainatate si reconversie profesionala.

Istoric

Am inceput activitatea aceasta in urma cu 3 ani . De la an la an am reusit sa evoluam in acest domeniu care implica multa munca , seriozitate si onoarea cuvantului dat in fata clientului si a partenerilor nostril. Suntem o echipa tanara , unita  si structurata pe fiecare domeniu  de activitate in parte , care stie in orice moment ce are de facut . Deciziile importante  in aceasta firma se iau de comun accord. Evolutia firmei noastre se datoreaza in primul rand flexibilitatii, tinand cont de 3 factori : seriozitate , reusita , merit . Activitatea firmei noastre se bazeaza in nproportie de 99% pe plasare forta de munca si transport persoane. Planurile de viitor ale firmei noastre nu se rezuma doar la plasare forta  de munca si transport persoane , in viitor preconizam extinderea catre un nou domeniu de activitate : coletarie.

Directie

Ne place sa lucram cu oameni. Suntem deschisi comunicativi , gata oricand sa oferim servicii specializate , personalizate care se pot plia pe cerintele clientilor nostri. Energia , implicarea si creativitatea ne definesc. Toate serviciile organizate de catre agentia noastra vin in intampinarea dumneavoastra cu un scop precis de a va gasi intr-un timp cat mai scurt un posibil  loc de munca in domeniul ingrijit batrani la domiciliu pe teritoriul statului austriac. Pentru un viitor client care hotaraste sa plece pe acest drum este important sa aiba alaturi de el un partener cu experienta care sa il ajute si sa il indrume in hotararea pe care a luat-o. Pentru viitor firma isi propune cresterea gradului de cunoastere a cerintelor clientilor si o mai buna selectare a personalului si serviciilor propuse pentru satisfacerea acestor cerinte, toate acestea avand ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate  de lunga durata in avantajul ambelor parti.
Pentru noi  ideile , parerile clientilor nostril sunt foarte importante si le luam in calcul , pentru ca impreuna sa evoluam din ce in ce mai bine . 
Scroll to Top